Image
Image

Обучение за детски стоматолози

Дентална клиника Dr.Cvety - София

Д-р Цветелина Дучева е организатор на годишни следдипломни обучения по детска стоматология за общо практикуващи стоматолози. През платформата „Образователни програми за зъболекари“, на която тя е създател, в последните 5 години преминаха повече от 150 стоматолози през индивидуални курсове по детска дентална медицина, а повече от 300 колеги присъстваха на груповите конференции и семинари за повишавяне на квалификацията в детската дентална медицина.

Образователни програма за зъболекари

„Доверието на колегите в моите обучителни курсове и семинари мога да обобщя в слогана на създадената от мен платформа - Образователни програма за зъболекари: За По-Надеждана, Модерна и Предвидима детска стоматология в България!

Всички колеги, които до момента са били част от нашите обучения, са въгленчета разпръснати из цяла България, които разпалват страстта на лечителя да даде най-доброто лечение и профилактика на едно дете. Те са Промяната в подхода и лечението на модерното детско здравеопазване! Най-голямата ми мотивация да продължавам да работя и да обучавам, е че около 40 % от пациентите за лечение при мен са изпратени от колеги, които са се доверили на моя опит и експертиза.

Интересен е фактът, че след приключване на голям процент от леченията, малките пациенти се връщат при своя зъболекар, а той ми звъни или ми пише: "Докторееее, това е друго дете, много по-спокойно и кооперативно, какво стана?"
„ Нищо." - отговарям - "Когато не изпитваш болка и страх, ти си отворен към света, това важи в пълна сила и за най-малките сред нас!"

Готови сме да помогнем

Вашите деца имат проблеми със зъбите?
Очакваме да се свържете с нас.

Image

Дентална клиника
създадена за вашите деца.
Даряваме усмивки!

Адрес на клиниката

За връзка с нас

Имейл: info@drcvety.com
Моб. номер: 0879 010 112