Image

Блог Съветите на Dr.Cvety

ТОВА НЕ Е ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

ТОВА НЕ Е ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

Като детски зъболекар, някак си не мога да не обърна внимание на масираната реклама на този продукт. На запитвания от родители, дали тази четка за зъби "става" ? Отговорът ми е категорично: Ами, НЕ СТАВА‼️‼️

Срещам рекламата почти непрекъснато в дигиталното пространство, вероятно, защото съм се съгласила с някой текст за "бисквитки", който, еди кой си сайт ползва.
БЪРЗО, РЕЗУЛТАТНО И ЛЕСНО МИЕНЕ НА ЗЪБИ С ТОЗИ ПРОДУКТ, СТРАХОТНО ЗАБАВЛВНИЕ, така го рекламират….Но няма такова нещо‼️
Няма и по-тъп слогън😵‍💫
📍Силиконовите косъмчета, с които се опитват да ме убедят, че чистят 360 градусово зъба, почти не докосват зъбите, защото размера е универсален, а детските челюсти в различните възрасти са различни.
📍Пробвах го на моя типодонт( модел на детски челюсти със зъби). Въртях модела и четката, отвсякъде гледах и истината е, че се формира голямо отстояние в задните области между "четката" и зъбите, както и че триенето е основно във фронта, където натиска е най-голям.
📍Затова, ви съветвам скъпи родители, не разчитайте на продукт, с който ви обещават, че с Малко напрягане, ще постигнете Големи резултати! Инвестирайте време и усилие в банята с вашите деца при миенето на зъбите, ползвайки класическа, ръчна четка за зъби и паста за възрастта, за да ви е мирна главата и здрави зъбите на децата!
Думите и енергията в тях, които могат да програмир...
ЗАХАРНИТЕ близалки са опасни за здравето на детски...

Готови сме да помогнем

Вашите деца имат проблеми със зъбите?
Очакваме да се свържете с нас.

Image

Дентална клиника
създадена за вашите деца.
Даряваме усмивки!

Адрес на клиниката

За връзка с нас

Имейл: info@drcvety.com
Моб. номер: 0879 010 112